Väike must seeneke.

Kes teavad minu tegemistest rohkem , need on näinud ka minu lembust seente pildistamise vastu. Aga … Ühel kohtumisel sai teiste 12Kuud liikmetega räägitud natuke lindudest, lindudest kes tulevad meile vaid näiteks talveks.

Taevaskoda ja sealne kant on mu üks lemmikumaid kohti , kus pilte püüdmas käin. Tänagi olin seal pildistamas. Kui sättisin oma statiivi ja muud vajaliku töökorda , lendas minu eest jõel mööda vesipapp. Noh, andsin siis teada, et nägin sellist linnukest. Kuna ma eriti lindude-loomade pildistamisega ei tegele, siis pole ka sellist varustust endale soetanud. Aga täna oleks seda vaja läinud. Sain omad seene pildid tehtud ja mida ma näen. Vesipapp istub minust umbes 20 m kaugusel kivil jões. Libistasin siis end pepu peal kalda nõlvast alla , et mingigi pilt saada, märk panna … Pildid sain lõpuks aga …

Seene pildid sain siiski paremad ja seekord vesipapi pilti ei paku.

Jaga seda ka teistega

Vaata veel!